Ögonfransförlängning!

Ögonen anses vara spegeln till själen. Det kanske är därför de flesta kvinnor lägger mest fokus på ögonen när de ska göra sig lite snyggare.
Helt riktigt är att ögonen gör mycket för ens utseende. Med fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut dygnet runt. Och så sparar du mycket tid på att inte behöva lägga någon mascara.
Det finns många olika typer av fransar och sätt att göra en ögonfransförlängning. Här är dom vi har på Örebros bästa Fransförlängnings Klinik:


Russian Volume

Russian Volume är flera stycken väldigt tunna enkelstrån som man sätter på en av dina egna fransar. Resultatet är osalgbart. Det är dom absolut snyggaste fransarna som finns. Dom är fylliga, mjuka och lätta. Den bästa beskrivningen för dessa är ´Perfekta fransar´ helt enkelt. De här fransarna finns i olika tjocklekar, olika längder och olika böj.

När man gör knipperna så använder man oftast 0.07 och då tar man 2-4 fransar i en knippe och sätter dit på en av dina egna. Hur många man tar använder i en knippe beror på hur din egen frans ser ut och orkar bära. När vi använder 0.05 så kan man ta 2-6 st fransar och gör till en knippe och lägger på en av dina egna. Fler än 4 använder vi enbart på starka fransar.

För bilder följ oss på facebook eller instagram: klinikfredsgatan


Mega Volym

Mega volym är volym fransar också fast då använder man ännu tunnare fransar, 0.03. Då fransarna är så mycket tunnare så kan man använda fler fransar i en knippe. Men samma regel gäller mega volym. Vi väljer mängd beroende på hur mycket dina egna fransar klarar av. Enkelstrån/ En och en

Enkelstrån, anses av många ge det mest naturliga utseendet. Det går åt mellan 30-70 fransar per öga och behandlingen tar ca 1,5-2 tim. De här fransarna är även perfekt böjda och resultatet blir riktigt snyggt och det bästa av allt, de sliter inte på de egna fransarna så det är bara att fylla på.
Pris: 1000:-
Påfyllning 200 -900 kr

Vi erbjuder flera olika längder  och olika böj som ger dig friheten att bestämma din egen look. De nya fransarna klistras på dina egna, en och en.


Skötsel:

Självklart är det viktigt att tvätta sina fransar. Det går jättebra med vanlig tvål men vill man inte använda det i ansiktet så har vi skumrengöringar för fransarna och även borstar så man kommer åt mellan fransarna ordenligt.
Man får inte använda mascara, eyeliner eller lösfransar på förläningen för då håller det sämre och resulterar i att man får göra ett nytt set istället för en påfyllning. Vi tar betalt utifrån tiden det tar oss att fylla på, veckopriserna är endast en rekommendation.

Hur länge håller en behandling?

3-5 veckor. Det är viktigt att du noga följer den skötselinstruktion som du får. En erfarenhet vi gjort är att du själv blir bättre och bättre på att sköta dina nya fransar och att de därför sitter bättre för varje behandling som du får.

Under en 6-8 veckors period tappar du normalt 20-35 egna fransar och där följer naturligtvis också allt det som sitter på med. Därför behöver man fylla på efter några veckor.