Ögonfransförlängning!

Ögonen anses vara spegeln till själen. Det kanske är därför de flesta kvinnor lägger mest focus på ögonen när de ska göra sig lite snyggare.

Helt riktigt är att ögonen gör mycket för ens utseende. Med fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut dygnet runt. Och så sparar du mycket tid på att inte behöva lägga någon mascara.

Det finns många olika typer av fransar och sätt att göra en ögonfransförlängning.

Boka online!
Välj Beri eller fransstylist i bokningen!

PRISER.


Russian Volume

Russian Volume är flera stycken väldigt tunna enkelstrån som man sätter på en av dina egna fransar. Resultatet är osalgbart. Det är dom absolut snyggaste fransarna som finns. Dom är fylliga, mjuka och lätta. Den bästa beskrivningen för dessa är ´Perfekta fransar´ helt enkelt. De här fransarna finns i olika tjocklekar, olika längder och olika böj.

För bilder följ oss på facebook eller instagram: klinikfredsgatan

Enkelstrån/ En och en

Enkelstrån, ger det mest naturliga utseendet. Det går åt mellan 30-70 fransar per öga och behandlingen tar ca 1,5-2 tim. De här fransarna är även perfekt böjda och resultatet blir riktigt snyggt och det bästa av allt, de sliter inte på de egna fransarna.  Pris 1000:-

Vi erbjuder flera olika längder som ger dig friheten att bestämma din egen look. De nya fransarna klistras på dina egna, en efter en.Hur länge håller en behandling?

3-5 veckor. Det är viktigt att du noga följer den skötselinstruktion som du får så som att tvätta fransarna och borsta dom varje dag. En erfarenhet vi gjort är att du själv blir bättre och bättre på att sköta dina nya fransar och att de därför sitter bättre för varje behandling som du får.
Vi rekommenderar att man fyller på var 3 vecka.

Under en 6-8 veckors period tappar du normalt 20-35 egna fransar och där följer naturligtvis också allt det som sitter på med. Därför behöver man fylla på efter några veckor.