Ögonfransförlängning!

Ögonen anses vara spegeln till själen. Det kanske är därför de flesta kvinnor lägger mest fokus på ögonen när de ska göra sig lite snyggare.
Helt riktigt är att ögonen gör mycket för ens utseende. Med fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut dygnet runt. Och så sparar du mycket tid på att inte behöva lägga någon mascara.
Det finns många olika typer av fransar och sätt att göra en ögonfransförlängning. Här är dom vi har på Örebros bästa Fransförlängnings Klinik:


Att tänka på inför ditt besök

Kom gärna 5-10 minuter tidigare än din tid och tvätta dina ögonfransar innan din stylist ropar in dig så har vi mer tid att lägga på dina fransar. Vi vill göra ett bra jobb och för att göra det så behöver vi lägga hela behandlingstiden på att fylla på dina fransar. Vi har rengöring för fransar på plats.

Volymfransar / MegavolymRussian Volume är flera stycken väldigt tunna enkelstrån som gör till en knippe och sätter på en av dina egna fransar.  Resultatet på volymfransar är osalgbart. Det är dom absolut snyggaste fransarna som finns. Dom är fylliga, mjuka och lätta. Den bästa beskrivningen för dessa är ´Perfekta fransar´ helt enkelt. De här fransarna finns i olika tjocklekar, olika längder och olika böj.När man gör knipperna så använder man oftast 0.07 och då tar man 2-4 fransar i en knippe och sätter dit på en av dina egna. Hur många man tar använder i en knippe beror på hur din egen frans ser ut. Vi lägger aldrig fler vlomymfransar än vad dina egna ögonfransar orkar bära upp.

För bilder följ oss på facebook eller instagram: klinikfredsgatan


Mega Volym

Mega volym är volym fransar också fast då använder man ännu tunnare fransar, 0.05mm tjocka eller 0.03mm tjocka. Då fransarna är så mycket tunnare så kan man använda fler fransar i en knippe. Men samma regel gäller mega volym. Vi väljer mängd beroende på hur mycket dina egna fransar klarar av. 

Singelfransar

Singelfransar, anses av många ge det mest naturliga utseendet. Det går åt mellan 30-70 fransar per öga och behandlingen tar ca 1,5-2 tim. De här fransarna är även perfekt böjda och resultatet blir riktigt snyggt och det bästa av allt, de sliter inte på de egna fransarna så det är bara att fylla på. 
Pris: 1000:-


Vi erbjuder flera olika längder  och olika böj som ger dig friheten att bestämma din egen look. De nya fransarna klistras på dina egna, en och en.


Skötsel:

Självklart är det viktigt att tvätta sina fransar. Det går jättebra med vanlig tvål men vill man inte använda det i ansiktet så har vi skumrengöringar för fransarna och även borstar så man kommer åt mellan fransarna ordenligt.
Man får inte använda mascara, eyeliner eller lösfransar på förläningen för då håller det sämre och resulterar i att man får göra ett nytt set istället för en påfyllning. Vi tar betalt utifrån tiden det tar oss att fylla på, veckopriserna är endast en rekommendation.

Hur länge håller en behandling?

3-4 veckor. Det är viktigt att du noga följer den skötselinstruktion som du får. En erfarenhet vi gjort är att du själv blir bättre och bättre på att sköta dina nya fransar och att de därför sitter bättre för varje behandling som du får. Rengöring är av stor vikt för att dina fransar ska hålla. Tyvärr stöter vi ofta på kvalster på fransarna då många är så rädda om fransarna att de inte vågar tvätta dom men de håller faktiskt sämre då. Det samlas smuts och fett på fransarna vilket gör att de trillar av. Dessutom så rikserar man att få kvalster, infektioner och andra skador på fransarna/ögonen. Så rengör varje dag!
Glöm heller inte att borsta dom med borsten du får av oss. Rengör även borsten varje dag. Tvätta och tvätta sprita. Tar du med din borste, lägg den då i en liten påse så att den inte samlar på sig massa bakterier från väskan eller fickan.

Under en 6-8 veckors period tappar du normalt 20-35 egna fransar och där följer naturligtvis också allt det som sitter på med. Därför behöver man fylla på efter några veckor.