FRANSFÖRLÄNGNING

Fransar är hetare än någonsin och branschen växer så det knakar. Utbilda dig till fransstylist och bli din egen chef.
När man är fransstylist så är det viktigast av allt för att lyckas, är att man är duktig på sitt jobb. Och det blir man med en ordentlig utbildning av riktiga fransstylister som själva jobbar och behärskar alla tekniker.

Kursen:
Är totalt 2+1 dagar, 2 dagar vid första tillfället sedan är det praktik på egen hand i 4 veckor ( eller enligt överenskommelse) och efter de veckorna så får man komma tillbaka till oss för en sista lektion och göra slutprovet samt få diplom. Startkitet får man givetvis med sig efter de första dagarna. Vi kommer att ha både teori och praktik på live modeller och du får lära dig alla trix och knep för att bli ett proffs och göra perfekta fransar utan att det tar en evighet. Hos oss får du lära dig att göra riktiga Volym fransar. Vi lär dig designa fransar, Kattögon, Dockögon , ja allt för att DU ska bli bäst och sticka ut från mängden. 


Startkit innehållandes Picentter, 6 askar fransar, tejp, pads,fransborstar, rengöringsborstar, lim, microborstar m..

Pris: Grundkurs 13 900:- inkluderar Singel, Volym, härdplast. Vi erbjuder kurser i Örebro

Nästa kurs:
Tryck på "Bokatid"  på startsidan och välj den utbildning du önskar gå  i bokningsystemet så kommer alla lediga kurstillfällen upp. Boka en dag som passar dig.
Hittar du ingen tid som passar online så kan du maila oss för överenskommelse om alternativa tider. 
info@klinikfredsgatan.se

Avbokning sker senast 5 dagar innan kursstart.

Anmälningsavgiften är på 3000:- och betalas in till bankgiro nr        ,
 838-5593 skriv ditt namn i meddelande fältet eller swisha
123 258 76 08. Maila eller smsa oss gärna efter att du har betalat in anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften dras av från faktura sen. 
Anmälan avbokas automatiskt 24h efter bokning om anmälningsavgiften inte har kommit in.